Godkjenning og avvisning på webben
Kjell Rune Monsø avatar
Skrevet av Kjell Rune Monsø
Oppdatert over en uke siden

Etter at en utlegg-/reiseregning har blitt sendt inn av en ansatt, sendes det automatisk ut en e-post til den eller de som skal godkjenne. Denne e-posten har en direktelink til utlegg-/reiseregningen som skal godkjennes:

Varsel om utlegg som venter på godkjenning i Sonya

Det første man gjør er å trykke på denne. Deretter åpnes utlegg-/reiseregningen på webben slik at den er klar til å kontrolleres.

Se informasjon og bilag knyttet til en utlegg-/reiseregning i Sonya

Nederst i panelet som åpnes vil man kunne se alle utlegg, dietter og kjøringer som er knyttet opp mot utlegg-/reiseregningen. Trykk på hver enkelt av dem for å få mer informasjon.

Hvis det er feil på dato, beløp eller momskode kan du endre dette direkte på webben. Det gjør du ved å trykke på blyanten oppe til høyre. Hvis det er større feil eller mangler kan du avvise hele utlegg-/reiseregningen.

Godkjenn eller avvis i Sonya

Den ansatte vil deretter få hele utlegg-/reiseregningen i retur slik at de kan korrigere og sende inn på nytt via appen. Hvis alt ser bra ut og du ønsker å godkjenne, trykker du på den lilla "Approve"-knappen.

Utlegg-/reiseregningen er nå godkjent 🎉